Thursday, February 18, 2010

Powerpoint, Svette og 45grader-Fin blanding = )


I går var dagen, den dagen....... å ja den dagen da vi skulle vise powerpointen. Hehe. Bare se bort fra den øverste linja, Vi kom først av alle, og jeg kjente at knærne mine skalv og jeg var svimmel. Trodde seriøst jeg skulle besvime!!!!! Så kom elevene 450 stykker, da trodde jeg jeg skulle dø.

Etterhvert kom rektorene fordi denne skolen er skikkelig stor, du går på den fra du er 4 til du er 18 elr 19 husker ikke helt. Men til poenget. De har to rektorer en for de minste og en for de største.

Også har de en diriktør som er over rektorene på denne og de andre VRA skolen. Mrs Grace som besøkte Byåsen skole i 2008. Direktøren startet med å snakke også overleverte hun mikrofonen til mamma........så snakket hun. Så var det min tur...

Jeg gikk sakte bort til pc`n og satte på framvisningen, på starten var det en del ord jeg ikke kunne så det ble sånn: jaaaaa, ehh mhm hehe MAMMA!FLAUT!Det gikk heldigvis greit utover i presentasjonen. Har lært at jeg må se på publikumm, tror jeg gjorde det en gang...Hehe...! Vi delte også ut brevene, det gikk kjempe bra og alle ble glad for å få brev. Men når vi skulle hjem, det er en annen sak. Air condition har sluttet å virke i bilen og det var 45 grader utenfor, det var ikke spesielt gøy og sitte i den bilen for å si det sånn. Det var så varmt, har aldri kjent noe lignende. Men det er ikke det hele, når vi kom hjem hadde vi ikke noe husnøkkel og ingen fikk tak i Tanten min så hun kunne komme låse opp, så det ble en halvtimes tid ekstra ut i varmen....!

-Sandra-(AbenaI)!

6 comments:

 1. Tøft gjort av deg og snakke til så mange personer når alle så på deg.
  :)

  ReplyDelete
 2. hei sandra!
  tøft gjort å snakke foran alle!
  Og bra gjort at du så på publikum!
  Trur du klart det litt bedre en mæ å siv:)

  ReplyDelete
 3. Kordan hold du ut i den varmen ?! E det ikke kjempevarmt ?

  Hilsen Odd-Bjørn og Joakim : - )

  ReplyDelete
 4. kjempe bra jobba snna! æ hadd itj tort å snakk forran all sammen assa :)) frmvisning e nokka hærk, æ å hanna hadd fram føring forran klassen, å det jikk jo greit XD (...)
  (hehe) det va synn at Air conditionet vart kort slutta(..) stakkar dæ assa vældi kalt te oss i stede for varmt vettu :P + at du sto ut i en halv time ækstra ;O stakkar dæ :)) savne dæ kjæmpe! klæm siv :))


  Kjempe bra sandra! du var veldig tøff jeg hadde ikke greid det !:) hilsen julia

  ReplyDelete
 5. Hei Sandra !
  Hørtes skumelt ut og snakke foran 450 personer. Vi snakket bare foran ca. 30 stk. å det var skummelt :S !
  I vinterferien har vi begge kjedet oss en del .. Hva har du gjort denne uka ??

  -Thea & Ina-

  ReplyDelete
 6. Hei, Sandra! Som du er kjent med har vi hatt vinterferie i strålende vintervær og bortimot 24 minusgrader her jeg bor. Store kontraster fra der du holder til...
  Må si elevene i klassen ble imponert da de leste om framføringa di! Råtøft altså! Den husker du nok en stund, tenker jeg.
  Hadde det vært mulig å få tilsendt P.P. din på mail? Er nysgjerrig, vet du. He, he.
  Ha ei fin uke. Håper alle planer og løsark er kommet/ kommer.
  Pål

  ReplyDelete