Wednesday, February 17, 2010

Brevene er nå høytidelig overlevert

I dag var den store dagen da vi skulle overlevere alle brevene vi hadde med fra Byåsen skole til brevvennene på Akosombo. Alle elevene fra 1-7 trinn var samlet i festsalen, for å høre nyheter fra Norge og se bilder fra skolen vår. Med lærerne var det ca. 450 stykker der.

The Abenas var veldig spente, vi skulle snakke på Engelsk i mikrofon å vise power-point vi har laget selv. Jeg snakket om skoleveien, hva vi gjør på 4.trinnet og Bandet mitt, The Pumas, som hadde konsert for skolen 12. februar.Vi var nervøse for at de skulle prate og ikke følge med, men nei da, de satt bomstille i to timer og hørte på alt som ble sagt og vist. Helt først sa vi at alle skulle repitere etter oss: BY-ÅS-EN. Også litt etterpå fikk vi et spørsmål hva heter skolen? - Fordi de syntes det var et morsomt ord.


Men det vi ikke viste var at fem stykker fra sjuende hadd laget en power
point om Ghana til oss. Etter at ellevene hadde hatt sin power-point, spurte de om det var noen spørsmål, da ble det helt stille i salen. Plutselig kom det en hand opp i været helt bakerst, som veivet fort fram og tilbake. Og en gutt fra fjerde spurte: "Hva het det?"? Og ingen forsto noe. Så gjentok han: "Hva heter skolen?" Rektor spurte; "Hvilken skole - den i Ghana?" Alle lo. "Neiiii, den i Norge". Han ville høre det rare navnet en gang til, så vi gjentok BY-ÅS-EN.

Alle elevene var veldig glad for brevene. Læreren og elevasistenten for hvert trinn kom fram og tok imot på vegne av klassene, til stor jubel fra de andre.

Da jeg gikk tilbake til klasserommet sto hele klassen og danset og sang og sa "Im going to Norway!". Jeg tror mange har lyst til å komme på besøk.

-Theresa-Abena II-

2 comments:

 1. Ha Ha morsomt med den gutten.;)
  Glad for at de likte brevene fra BY-ÅS-EN.
  xD

  ReplyDelete
 2. Kjempefin blogg :)
  Hørtes veldig morro ut, ganske spennende.
  Mye bra stoff her, mye fint :)
  Vinterferien var fantastisk. Deilig
  vær på hytta hele uken :) Masse snø, å veldig kaldt. Den første dagen på hytta var det -27 grader ute. Brrr!!! Kaldt
  Høres deilig ut med stekende sol og varme. Lykke til videre.

  Klemmer fra Anna Maria og Julie<3

  ReplyDelete