Friday, February 19, 2010

Vinterleker


Mitt fantastiske (not) bilde, Sandra(AbenaI)

5 comments:

 1. Hei nå er vinterferien ferdig og vi fikk mange medaljer i OL.
  Vi knuste Sverige. hilsen JOHANNES og august

  ReplyDelete
 2. Heiia, satt og så staffettene og skiskyting + 3 og 5 mil jeg. Pappa er jo hekta på sport. Vi fikk ganske masse gull da. Høres ut som du har det kjempeflott i Ghana da. Håper ialefall det. Savner deg kjempemye. Tøft av deg å snakke foran så mange mennesker. Vet ikke helt om jeg hadde gjort det nei:S haha.

  Hilsen Tina! Det blir storkurs i april. Noen av kursene var ridning, klatring og matlaging og slikt. Skal du være med elr? Spørs vel forresten om du kommer tilbake til det da. Sitter og ser på 71 grader nord-norges tøffeste kjendis. Ganske artig. vel, må gå.

  Loveya<3 Tina

  P.S Måtte bruke mamma sin google account fordi jeg ikke har noen. :P

  ReplyDelete
 3. Heii, takk for kommentar. Har det vel bra..... E det den 9 april. I Selbu? Maja snakka om nå sånt sjø. Når er påmeldings fristen? Hvem skal på det? Jaja, vi snakkes sikkert snart.

  Savnedæ!


  Sandra;P

  ReplyDelete
 4. heii!
  fint bilde sandra.
  sjer att stella e med på bildet også:).
  kosn har du det?

  Hanna & Julia:)

  ReplyDelete
 5. haha :-D bra bilde!:DD masse som har sjedd som e bra i OL og sont vettu:P marit va 0,03 sek bak den som vant, så ho fikk bare sølv... (XD)

  (litt utenom det vanelige)->
  har bytta plassa på skolen no! :DD prøva å son vettu :P har vært syk læng no! men på siste dagen, æ va syk 3 daga, så på den site dagen så for æ te mats i stede for han va åsså syk ;Dså vi sjeda åss sammen <3XDD vi vann mot RAPP på håndball!( æ spilt ikke da XD, men fikk hør det fra Harry pappa Fanny XD) glæde mæ te du sjæm hjæm æ!det e så
  sjedeli i fri minnutet uten dæ! snakz snart elr?

  ReplyDelete