Sunday, April 18, 2010

Askefast :( (?)

Som dere kanskje vet er det aske skyer over Norge, som stammer fra vulkan i Island. De fleste tror vel at det betyr at vi er sure og sinte å blablabla…. Men NEIDA . Etter å ha reist rundt I Ghana I mange uker, har vi endelig tid til å kose oss hjemme I huset vårt. Her har vi jo basseng, mais-planter, banan-tre, tomat-planter, jam-planter(koke-potet), plantein(koke-banan), kokospalmer, appelsintre, mango…, ja det meste!!- OG en takterrasse hvor vi ser ELEGANTE fugler… åh, de er så nydlige!! Vi kan også se hundrevis av kyr som går rett uten for muren når de vandrer til og fra beitet :D
Så er vi egentig litt glad at det er aske over Norge?... Ja, man kan vel egentlig si det=)Men vi har ikke bare ferie, vi gjør masse skolearbeid, og blogging også...


Btw. Det er en fugel som ligner på en konge ørn som bor på strømledningen rett utenfor huset… den er bare så nydelig og stor, den er så vakker!!


-Theresa (Abena II)

2 comments:

 1. Hallo jenter !!
  Dere er askefast ja, men håper at det er åpning i luftrommet på torsdag og at dere kommer hjem!! Trondheim hilser nå med skyer(type vanlige) og litt, ørlitt sol!!
  Lsie

  ReplyDelete
 2. Hei : D
  Jeg er Sanna fra Voll 4H, Når dere hadde foredrag om Ganah fortalte dere at de som vil kunne få en brev venn fra Ganah. Jeg synes det hørtes veldig spenende ut og vil gjærne ha en og lurte på om jeg kunne få en? du kan gjærne sende svar på e-mail.
  E-posten min er: sanna@naustan.no

  ReplyDelete