Monday, July 26, 2010

Green Flag Ambassadors back in Ghana

mamma har vert i ghana og besøkt de som besøkte oss for ikke så lenge siden, så det var sånn drakten til ole........ Her kommer noen bilder fra skolebesøkene de hadde sammen om turen til Trondheim og det de lærte der om grønt flagg og undervisning (English summary at the end)
Her står alle elevene som var på Byåsen skole utenfor skolebygningen for 1-4 i Akosombo. Klasserommet mitt fra i vinter vises akkurat ikke.


Her er det lærer Margareth som forteller om uteskole til lærerne fra fire skoler.

Lærer Gifti forteller om besøket i norge. Hun snakket om Grønt Flagg (se Anne Grethe fra Grønn Barneby i bakgrunnen) og vitensenteret.
Nelson og Joshoa gjør det samme. De snakket mest om avfallshåndtering og sporløsferdsel. Mamma sier de var veldig opptatt av kano og fisketurene de hadde hatt med 4h, og at Joshua skal flytte i nærheten av ei elv så han kan fiske mere.
Mamma har fått laget et eget Eco-schol stoff som hun her gir til Thomas som de kan bruke når det blir grønt flagg i Ghana. Kanskje kan elever lage det da?
thomas og mamma

Her er elevene fra 7. som var i Trondheim på en annen skole og forteller om det de har lært i Norge. Her viser de fram plastikk avfall som de har laget om til ting som kan brukes.
Mr Boateng fra Koforidu 4H var der også ga noen tips om hvordan skolene kan jobbe mere med miljø.

Joshua forteller om farlig avfall - se på bildet og i taket!
Nancy og Bridget forteller lærere og elever på Akusi skolen om skolehagen og komposten på Byåsen skole

Mamma hadde også denne gangen med en full koffert med brev og gaver fra Brevennene våre i Aksombo. Her er det Nancy og Adjowa som kommer med det fra sine klasser.


nå har vi fått brev!
her er endaflere nye brev fra akosombo

og gaver til johanne og rektor fra skolen i Akosombo


Michael og Joshua hjemme igjen. Joshua var veldig glad når han fikk tilbake kameraet sitt. I bakgrunnen er det gutter fra klassen min! _theresa-

(Abena II)

In this post Abena II has explained that her Mum has been back in Ghana and helped arrange a number of seminars so that the experience from the visit to Norway was shared with teachers and students from as many schools as possible. She says the kids and teachers did an excellent jub in sharing and explaining - and that they will continue to go to even more school as well as continue the Green Flag work on their own school.

2 comments:

  1. Veldig fine bilder. Det var hyggelig at de var på besøk. Bra at de lærte så mye.
    Klem Kaja

    ReplyDelete
  2. Hei!Jeg lurte på om dere ville følge min blogg?
    Er Sara forresten.
    Dere har fine bilder også! xD

    ReplyDelete