Monday, October 18, 2010

HØSTFEST BYÅSEN 4H

Etter mange og lange forberedelser av prosjekt, underholdning og praktiske ting og tang, var endelig høstfesten for Byåsen 4H her lørdag 16. oktober.
Theresa var leder for kakekomiteen og forberedte mye av det tekniske og praktiske i Kulturbygget. Hun kunne tidlig konstatere at det kom inn nok deilige kaker til alle!
Vi startet festen med at noen fra styret ønsket alle velkommen ogg fortalte hva som skulle skje resten av kvelden. Etter det tok vi 4h løftet.

Her viser vi fram prosjektet vårt, altså denne bloggen. Vi hadde også laget en film om hvordan bloggen og historiene hadde blitt til mens vi var i Ghana.
Sunniva valgte verdens mest ensome yrke som sitt 4H prosjekt - hun skrev nemlig bok! Den kan du få en kopi av om du sender henne en e-post.
Her er Andreas som har "Aspirant mat" altså matlaging til prosjekt, her er noen av muffinsene han har bakt.
Her blir Tarjei intervjuet om sitt mat prosjekt og hva han har gjort med det.
Her er prosjektet til Hanna, hun hadde tatt bilder av blomster. Heldig den som får disse på veggen!

Emil som hadde dette prosjektet hadde "Ut på tur" som tema, han hadde vært på mange turer bla. Galhøpiggen og hatt mange fine opplevelser.
Ingvild hadde film som prosjekt, Hun hadde skrevet manus og filmet en av senene i Emil i Lønneberget. Veldig koslig film og utstilling.
Christine og Andrea hadde også laget film, de hadde tatt bilder og korte filmer, etter det hadde de satt de sammen til en lang film.
Ronja og Chirstine informerte alle om "Hand of hope", et prosjekt 4h Norge har. De skal samle inn penger for å bygge brønner i Seara Leone som i likhet med Ghana ligger i vest Afrika. Her har de bakt muffins, og salget går til prosjektet. Ingrid hadde kunst og håndverk som prosjekt, men hun skulle ikke gi noe av det hun har laget i julegaver. Det skjønner vi godt, det var så fint at hun nok vil ha det på veggen hjemme.
Tina , etter et flaut intrvju med mamma. Hun hadde prosjektet "Ut i verden" og hadde skrevet om alle reisene hun hadde vært på og om kontakten med brevvenninnen sin fra Ghana - Bridget som var her på besøk i Juni.
Ingrid Kristine skrev om "Små dyr" og hadde med seg kaninen sin.
Det hadde også Sara gjort. Her viser hun fram Mio til alle nysgjerrige.
Isak og Isak hadde henholdsvis dyr og snekring som prosjekt, og presenterte fakta om henholdsvis hunden sin og en imponerende hjemmesnekret kompostbinge.
Hestejenta Julie hadde selvfølgelig prosjekt om Hester!
Aileen, Signe og Solveig hadde også bakeprosjekt, og hadde laget ei imponerende kokebok som var til salgs for Hand of Hope prosjektet.

Etter presentasjonsrunden startet:
UNDERHOLDNINGEN
Så kom vi til underholdningen, Ingrid og Julie fortalte morsomme vitser med stor innlevelse.
Theresa og Sara sang "Hey soul sister", og Julie og Ingrid danset bak de. Alle fire klarte seg veldig bra!

Anne, Meg, Sunniva, Fanny, Hanna og Tina sang Umbrella med Rihanna.

GODKJENNING AV PROSJEKTENE
4H kontoret hadde brukt hele dagen på å gå igjennom alle prosjektene og rapportene som var skrevet. Så kom høydepunktet når alle som hadde prosjekter fikk diplom og merke som godkjenning av prosjektet sitt.


Så ble styret takket og vi fikk hver vår matboks.

Ole Hermann og andre slektninger var selvfølgelig selvskrevne gjester!

LODDSALG

Til slutt ble det loddsalg, med utrolig mange fine innkomne gevinster. Tilsammen fikk vi inn 8000,- til klubben på kaker og lodd. Slett ikke verst!
Og helt til slutt......når alt skulle ryddes ut falt mamma og brakk foten, så vi måtte på legevakta..... Men bortsett fra det var det en vellykket kveld for Byåsen 4H.

1 comment:

  1. Bra jobba med bloggen og festen jenter!
    Synes alle som hadde satt sammen og øvd inn underholdninga gjorde en fantastisk innsats!

    ReplyDelete